Bil-programmet "Garasjen" søker bilentusiaster!:)

Her kan forumets medlemmer presentere sine biler, enten de er på prosjektstadiet eller ferdige! :-)

Moderators: inge, NoBrain

Post Reply
Tellus Works
Posts: 2
Joined: 20 Dec 2010 15:25

Bil-programmet "Garasjen" søker bilentusiaster!:)

Post by Tellus Works »

Hei,

Tv-selskapet Tellus Works AS lager for tiden tv-programmet “Garasjen”. Konseptet er å følge ulike bilentusiaster på veien frem mot et løp/utstilling o.l. Vi er med i garasjen for å se på forberedelser, og følger veien frem mot deres drøm/mål for bilen. Programleder er Asgeir Borgemoen. Deltakerne er varierte, - og vi har så langt både hotrod-bygging, sportsbilentusiaster, gatebilbygging og biler som skal på bane.

I tillegg til å følge ulike deltakere, ønsker vi å gjøre noen reportasjer fra ulike bilmiljøer i Norge og komme i kontakt med folk som har en dyp interesse for bil og som gjerne har en original historie tilknyttet sin(e) bil(er). Det kan være av historisk karakter; f eks kjente personer som har eid bilen før dem, eller av personlig karakter; spesielle minner med bilen. Vi vil gjerne komme i kontakt med de som har en unik og artig historie som de kunne tenke seg å dele med oss, i tillegg til å vise frem bilen, selvfølgelig.

Serien skal vises på TV3/Viasat 4 i løpet av høsten 2011.

Dersom du kunne tenke deg å bli med på dette, eller har tips/forslag til noen som vi kan kontakte; send gjerne en mail til casting@tellusworks.com .

Vennlig hilsen

Tellus Works
:)
Post Reply